Gas springs
Gasfedern
Gázrugók
nyelvválasztó
img imgTérkép

FORMAX Járműalkatrészgyártó Kft.
3300 Eger, Sas út 94.
Telefon/Fax: (+36 36) 312 625
Mobil: (06-30)354-68-33
email: info@formaxkft.com

 

Formax Kft


Ajánlatkérés / Megrendelés egyéb felhasználáshozAz Adatvédelmi tájékoztatót az Adatkezelő annak érdekében teszi közzé, hogy a Weboldalon folytatott személyes adatkezelések érintettjeit (a Weboldalon böngésző az Adatkezelő által elérhetővé tett Szolgáltatások igénybe vevőit (Ügyfelek) a GDPR 13. cikkében meghatározott információkról a személyes adatok megszerzésének időpontjában tájékoztassa, így többek között az Adatkezelő által történő adatkezelés módjáról, céljáról, jogalapjáról, tartalmáról, a kezelt adatok köréről, az esetleges adat továbbításokról, az adatkezelésre vagy adatfeldolgozásra jogosult személyéről, továbbá a személyes adat érintettjének az adatkezelésre vonatkozó jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről.

Amennyiben bármely Ügyfelünk úgy érzi, hogy a jelen tájékoztatóban foglaltakon túl a Weboldalon keresztül megvalósuló személyes adatkezelési folyamatok kapcsán további kérdése van, problémája merül fel, vagy észrevétele van mindezekkel kapcsolatban, az info@formaxkft.com email címen kereshet fel minket.

Az Ügyfelek a tájékoztatás elolvasása és értelmezése után maguk döntenek arról, hogy megadják-e a weboldal használatához vagy a megrendeléshez személyes adataikat. Az adatok megadása önkéntes, azonban felhívjuk az Ügyfeleink figyelmét, hogy egyes esetekben az adatok megadása nélkül a nem fogják tudni a személyes adat megadásához kötött Megrendelési felületet igénybe venni.

A weboldal böngészésének, megfelelő használatának feltétele, hogy a személyes adatok kezelésére vonatkozó, jelen tájékoztatóban foglalt feltételeket a Felhasználó elfogadja.


 Térkép

FORMAX Járműalkatrészgyártó Kft.
3300 Eger, Sas út 94.
Telefon/Fax: (+36 36) 312 625
Mobil: (06-30)354-68-33
email: info@formaxkft.com


 


Formax Kft


Formax Járműalkatrészgyártó Kft. © - Oldaltérkép

img
img