Térkép

CNC BOTKA BT.
6353 Dusnok, Diófa utca 23.
Telefon: +36-30/4776818
E-mail: info@formaxkft.com

 

CNC Botka Bt.


Ajánlatkérés / Megrendelés egyéb felhasználáshozAz Adatvédelmi tájékoztatót az Adatkezelő annak érdekében teszi közzé, hogy a Weboldalon folytatott személyes adatkezelések érintettjeit (a Weboldalon böngésző az Adatkezelő által elérhetővé tett Szolgáltatások igénybe vevőit (Ügyfelek) a GDPR 13. cikkében meghatározott információkról a személyes adatok megszerzésének időpontjában tájékoztassa, így többek között az Adatkezelő által történő adatkezelés módjáról, céljáról, jogalapjáról, tartalmáról, a kezelt adatok köréről, az esetleges adat továbbításokról, az adatkezelésre vagy adatfeldolgozásra jogosult személyéről, továbbá a személyes adat érintettjének az adatkezelésre vonatkozó jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről.

Amennyiben bármely Ügyfelünk úgy érzi, hogy a jelen tájékoztatóban foglaltakon túl a Weboldalon keresztül megvalósuló személyes adatkezelési folyamatok kapcsán további kérdése van, problémája merül fel, vagy észrevétele van mindezekkel kapcsolatban, az info@formaxkft.com email címen kereshet fel minket.

Az Ügyfelek a tájékoztatás elolvasása és értelmezése után maguk döntenek arról, hogy megadják-e a weboldal használatához vagy a megrendeléshez személyes adataikat. Az adatok megadása önkéntes, azonban felhívjuk az Ügyfeleink figyelmét, hogy egyes esetekben az adatok megadása nélkül a nem fogják tudni a személyes adat megadásához kötött Megrendelési felületet igénybe venni.

A weboldal böngészésének, megfelelő használatának feltétele, hogy a személyes adatok kezelésére vonatkozó, jelen tájékoztatóban foglalt feltételeket a Felhasználó elfogadja.


 


CNC BOTKA BT. © - Oldaltérkép

img
img